ijs ijszaak fraciolato
milkshake ijssalon Fraciolato
Aardbeien bij ijszaak Fraciolato, omhuld met Belgische chocolade
koffie Fraciolato

Over Fraciolato

Als een kind in een snoepwinkel, zo voelde Marjolein zich als ze als kind een ijsje mocht uitzoeken bij de plaatselijke ijssalon. Al vanaf jongs af aan is ze dol op ijs en droomde ze ervan om een ijszaak te beginnen met overheerlijke ijscoupes. Begin vorig jaar liep ze met haar vriend door Haastrecht en werden ze verrast door een prachtig pand. Samen besloten ze ‘het maar gewoon te doen’ en hun droom werkelijkheid te laten worden.

Binnen drie weken was alles rond en in maart 2021 was daar het moment: de opening van hun eigen ijszaak, ijssalon Fraciolato. De ijszaak waar ze met veel plezier en passie werkt aan de chocolade-aardbeien, het maken van ijscoupes met vers en ambachtelijk bereid ijs en de lekkerste koffies en milkshakes en gasten een lach op het gezicht tovert met haar creaties en gastvrijheid.

Een ijszaak voor iedereen

Haar gasten een onvergetelijke ijservaring bezorgen is wat ijssalon Fraciolato het liefste doet. Niet zomaar een ijszaak, maar eentje waarbij gasten die genieten centraal staan. Van fietsers en wandelaars tot aan families, opa’s en oma’s met kleinkinderen en groepjes vrienden aan toe, veel van jullie weten deze ijszaak in Haastrecht al te vinden.

Fraciolato is een ijszaak waar je geniet van een heerlijke ijscoupe op het terras, koffie met een Luikse wafel, compleet met chocoladesaus, ijs en verse aardbeien of een aardbei omhuld met chocolade. De meiden van ijssalon Fraciolato maken de meest prachtige creaties om van te genieten. Loopt het water je al in de mond?

Een ijszaak voor iedereen, dat is waar ijszaak Fraciolato blij van wordt.
Aardbeien met een laagje Belgische chocolade, om van te smullen

Aardbei

 Fraciolato is niet alleen een ijszaak, maar verrast jullie ook met dagelijks verse aardbeien met chocolade, prachtig gedecoreerd en daarnaast ook nog eens erg lekker. Verkrijgbaar in verschillende thema’s. 

Onze aardbeien komen uit de Westlandse kas of van de lokale teler uit Haastrecht en worden elke dag met zorg geselecteerd. Zo worden alleen de beste aardbeien gebruikt. 

Combineer dit met de beste Belgische chocolade van Callebaut voor chocolade aardbeien van topkwaliteit. Smullen geblazen!

Waar komt het ijs van ijszaak Fraciolato vandaan?

Ijs

Als kind was eigenaresse Marjolein al dol op ‘iets lekkers bij de koffie’ of een ijsje halen bij de ijszaak. Er ging geen bezoek aan een ijszaak of lunchroom voorbij zonder dat er genoten werd van een heerlijk toetje. Was er niets lekkers bij de koffie, dan was haar dag niet compleet.

Genieten van een grote ijscoupe of een lekker taartje op het terras is iets wat ze van kleins af aan al het liefste doet. Daar begon dan ook haar liefde voor ijs, waar ze nu haar beroep van heeft gemaakt. In maart 2021 opende ze haar eerste ijszaak.

 

Koffie bij ijszaak Fraciolato, van de hoogste kwaliteit en vooral erg lekker.

Koffie

Genieten van een kopje koffie met iets lekkers erbij? Ook daarvoor ben je bij onze ijszaak meer dan welkom. Onze koffie is van de excellente kwaliteit en wordt met zorg, liefde en passie bereid. Met keuze uit verschillende koffies en ijskoffies is er voor ieder wat wils om van te genieten op het terras.

Iets lekkers bij de koffie? Maak de keuze uit een heerlijke appeltaart, een aardbeienspies met een jasje van chocolade of laat je verrassen door de aardbeien taste box, gevuld met een proeverijtje van aardbeien met chocolade.

Klanten die genoten