Op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand anders, of gewoon voor jezelf? Met onze aardbeien, omhuld met chocolade, maak jij een goede binnenkomer. Sappig fruit met een laagje luxe Belgische chocolade, elke dag vers en met de hand gemaakt.

Chocolade aardbeien

Aardbeien bij ijszaak Fraciolato, omhuld met Belgische chocolade

Fraciolato biedt aardbeien aan in allerlei verschillende thema’ en boxen in verschillende formaten. Iets te vieren? Ijssalon Fraciolato maakt jouw aardbeien volledig in stijl. Maar ben jij geen liefhebber van ons zomerkoninkje? Bestel nu ook banaan met een laagje chocolade.

Een lust voor het oog

Cadeautjes waarvan het bijna zonde is om er je tanden in te zetten. Ijssalon Fraciolato maakt elke dag de mooiste creaties van aardbeien met chocolade.

De heerlijkste smaken

Ijssalon Fraciolato gebruikt dagelijks alleen de lekkerste, dieprode en sappige aardbeien van uitmuntende kwaliteit, omhuld met luxe, Belgische chocolade, waardoor deze het allerlekkerst zijn.

Uniek in de omgeving

Onze aardbeien zijn uniek in de omgeving Haastrecht en Gouda. Ofwel, nog een reden voor een tripje naar deze mooie stad.

Aardbeien met een laagje Belgische chocolade, om van te smullen

Aardbeien

De aardbeien die we gebruiken, worden geteeld in de Glazen Stad, ook wel het Westland genoemd. In hartje Westland, in de kas ‘De Westlandse Aardbei’ in ‘s- Gravenzande groeien bijna het hele jaar door de lekkerste aardbeien. Om de lokale ondernemers uit Haastrecht niet te vergeten, gebruiken wij in de zomermaanden de meest smakelijke aardbeien van een lokale aardbeienteler, Tuinbouwbedrijf de Gier. Met de grootste zorg worden de aardbeien uitgezocht, zodat de chocolade aardbeien alleen het beste van het beste bevatten.

Vruchten die we niet kunnen gebruiken voor chocolade aardbeien gooien we niet zomaar weg, maar gebruiken we in onze ijscoupes, over de Luikse wafels en in de bekers met verse aardbeien. Of we maken er aardbeienjam van.

Chocolade

De chocolade aardbeien worden bereid met behulp van de meest luxe Belgische chocolade van uitmuntende kwaliteit, Callebaut chocolade. Lekker, luxe en duurzaam. Deze chocolade zorgt voor een subliem laagje chocolade om de verse, dieprode aardbeien, die vervolgens wordt gedecoreerd met behulp van verschillende toppings. 

Onze Callebaut chocolade wordt met veel zorg en passie geproduceerd in het hartje van België, waar het recept van generatie op generatie wordt doorgegeven. Heerlijke chocolade van hoge kwaliteit, die we dagelijks gebruiken om de mooiste creaties mee te maken.

Verse Belgische chocolade

Aardbeien laten maken?